ΟΙ ΟΡΟΙ ΜΑΣ

Κράτηση, λίστα αναμονής και συμβόλαιο
Τα γατάκια φεύγουν από δω,

-εμβολιασμένα 2 φορές
-αποπαρασιτωμένα
-μικροτσιπ
-στειρωμένα
-βιβλιάριου υγείας
-2 χρόνια εγγύηση
-συμβόλιο
-breeder slip
-pedigree
Έχουν μάζι τους τις εξετάσης αρνήτικες από γόνεις για λευκεμία, καρδιά, νεφρά και cataids. Τα γατάκια συντροφιάς και έκθεσης θα είναι στειρωμένα.

Περίπου στις 8 με 10 εβδομάδων, θα ξέρουμε από τα χαρακτηριστικά τους αν είναι γατάκια συντροφιάς, εκτροφής ή έκθεσης. Στην ηλικία των 12/13 εβδομάδων, τα γατάκια θα στειρώνονται. Σας παρακαλούμε μη μας ρωτάτε αν αυτό μπορεί να αποφευχθεί, ΔΕΝ υπάρχουν εξαιρέσεις. Τα γατάκια είναι συνήθως έτοιμα να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι στην ηλικία των 13 με 16 εβδομάδων.

Γατάκια συντροφιάς
Γατάκια που θα κάνουν τη ζωή του νέου τους ιδιοκτήτη χαρούμενη. Δε μπορούν να συμμετέχουν σε πρόγραμμα εκτροφής ή σε εκθέσεις μορφολογίας, και είναι στειρωμένα. Καλός χαρακτήρας και ιδιοσυγκρασία.

Στειρωμένα γατάκια έκθεσης
Γατάκια που μπορούν να συμμετέχουν σε εκθέσεις μορφολογίας σαν χόμπυ. Δε μπορούν να συμμετέχουν σε πρόγραμμα εκτροφής και είναι στειρωμένα. Η μορφολογία και ο χρωματισμός είναι άψογα ή σχεδόν άψογα για εκθέσεις, αλλά όχι για εκτροφή. Καλός χαρακτήρας και ιδιοσυγκρασία.

Γατάκια εκτροφής
Γατάκια που μπορούν να συμμετέχουν σε πρόγραμμα εκτροφής και να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά της φυλής ώστε να γίνει περισσότερο γνωστή και αγαπητή στον κόσμο. Τα χαρακτηριστικά τους είναι κατάλληλα για εκτροφή, αλλά όχι για εκθέσεις μορφολογίας. Η μορφολογία και ο χρωματισμός είναι άψογα, ή σχεδόν άψογα. Καλός χαρακτήρας και ιδιοσυγκρασία.

Γατάκια εκτροφής/έκθεσης
Γατάκια κατάλληλα και για εκτροφή και για συμμετοχή σε εκθέσεις μορφολογίας. Τα χαρακτηριστικά τους είναι κατάλληλα για εκτροφή και για εκθέσεις. Ο χρωματισμός τους είναι άψογος, ή σχεδόν άψογος. Εξαιρετικός σωματότυπος, μέγεθος και χαρακτήρας.

Παράδοση
Ή παραλάβη γίνετε  από την έδρα μας.