ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Είμαστε μια Ελληνοσουηδική  οικογένεια  η οποία αποτελείται από εμένα η Άννα και Κυριάκος και τα πέντε παιδιά μας. Ζήσαμε πολλά χρόνια, σε μια πόλη που ονομάζεται Βόλος στην Ελλάδα. Μια απίστευτα όμορφη πόλη με βουνό και θάλασσα. Ή ζωή αλλάζει και μετακομίσαμε στο Bradenton Florida της Αμερική. Το εκτροφείο θα υπάρχει και στο Βόλο Ελλάδα.
Πάντα αγαπούσα τα ζώα. Όταν ήμουν μικρή μου άρεσαν τα άλογα και τα σκυλιά. Τότε είχαμε μια γάτα αλλά δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Όταν απέκτησα τα παιδιά μου ένιωσα ότι μία γάτα θα ήταν το καλύτερο κατοικίδιο για μένα και την οικογένεια μου.
Αν και ο σύζυγος μου Δεν ήθελε ζώα στο σπίτι. Μία μέρα αγόρασα μια γάτα Ragdoll, χωρίς να το γνωρίζει, και δεν το έχω μετανιώσει.
Έτσι ξεκίνησαν όλα!
Για μένα, Δεν υπάρχει άλλη ράτσα τόσο όμορφη και ήρεμη όσο οι γάτες Ragdoll. Φροντίζω πολύ την υγεία τους και γι’ αυτό περνούν από εξετάσεις για AIDS, λευχαιμία, νεφρά και καρδιά πριν να ζευγαρώσουν. Η αναπαραγωγή τους είναι περιορισμένη.
Τους ταϊσω royal canin, orijen και κονσέρβες Mother&Baby kitten wet food. Τους κάνουμε μπάνιο, χτενίζουμε, κόβουμε τα νύχια.
Κάνουμε τα εμβόλια μας, αποπαρασίτωση, πάστα για τριχόμπαλες και βιταμίνες.
Οι γάτες μας έχουν πολύ χώρο να τρέχουν και να κοιμούνται, τις προσέχουμε πολύ με αγάπη, φιλία και αγκαλίες.
Έχουν μάθει με κόσμος, φασαρία, παιδιά και σκύλος.
diplom vet assistent-unlocked
Bellatrix1
Blake narbild
Super
Tim och Zeb2