ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Είμαστε μια Ελληνοσουηδική  οικογένεια  η οποία αποτελείται από εμένα, την Άννα, τον σύζυγό μου Κυριάκο και τα πέντε παιδιά μας. Ζούμε σε μια πόλη που ονομάζεται Βόλος στην Ελλάδα. Μια απίστευτα όμορφη πόλη με βουνό και θάλασσα. Μένουμε σε ένα σπίτι με κήπο με αρκετό χώρο για εμάς και τις γάτες μας.

Εγώ και ο Κυριάκος έχουμε ένα κυλικείο σε ένα μεγάλο σχολικό συγκρότημα, όπου σερβίρονται τα σχολικά γεύματα, ποτά και καφέδες. Έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο για να φροντίζουμε τα παιδιά και τις γάτες μας.

Πάντα αγαπούσα τα ζώα. Όταν ήμουν μικρή μου άρεσαν τα άλογα και τα σκυλιά. Τότε είχαμε μια γάτα αλλά δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Όταν απέκτησα τα παιδιά μου ένιωσα ότι μία γάτα θα ήταν το καλύτερο κατοικίδιο για μένα και την οικογένεια μου. Αν και ο σύζυγος μου δεν ήθελε ζώα στο σπίτι, μία μέρα αγόρασα μια γάτα Ragdoll, χωρίς να το γνωρίζει, και δεν το έχω μετανιώσει.

Και πρέπει να πω ότι τώρα ο Κυριάκος , ο σύζυγος μου, είναι αυτός που δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους , που εγώ άνοιξα το εκτροφείο γάτας. Δεν υπάρχει άλλη ράτσα τόσο όμορφη και ήρεμη όσο οι γάτες Ragdoll. Φροντίζω πολύ την υγεία τους και γι’ αυτό περνούν από εξετάσεις για AIDS, λευχαιμία, νεφρά και καρδιά πριν να ζευγαρώσουν. Η αναπαραγωγή τους είναι περιορισμένη. Ο σκοπός μου είναι να στειρώνονται στα τέσσερα χρόνια τους και τα θηλυκά να κάνουν το πολύ τέσσερις γέννες. Αν μια γάτα δεν είναι κατάλληλη για ζευγάρωμα τη στειρώνουμε και την κρατάμε στο σπίτι ως κατοικίδιο. Οι γάτες μας είναι ελεύθερες να κυκλοφορούν όπου θέλουν σε όλο το σπίτι και έχουν παρέα όλη την ημέρα. Μπορούν επίσης ,να βγουν έξω όπου έχω μια μεγάλη αυλή γι’ αυτές. Οι γάτες μας και μικρά τους ζουν μαζί με παιδιά μας και είναι συνηθισμένα σ’ αυτά.

1
2
3
4