ΟΙ ΟΡΟΙ ΜΑΣ

Κράτηση, λίστα αναμονής και συμβόλαιο

Όταν τα γατάκια γίνουν 4 με 8 εβδομάδων, θα ξέρουμε από τα χαρακτηριστικά τους αν είναι γατάκια συντροφιάς, εκτροφής ή έκθεσης. Στην ηλικία των 11 εβδομάδων, τα γατάκια θα στειρώνονται. Σας παρακαλούμε μη μας ρωτάτε αν αυτό μπορεί να αποφευχθεί, ΔΕΝ υπάρχουν εξαιρέσεις. Τα γατάκια είναι συνήθως έτοιμα να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι στην ηλικία των 12 με 14 εβδομάδων. Όλα τα γατάκια είναι εμβολιασμένα 2 φορές, αποπαρασιτωμένα, με ηλεκτρονική σήμανση (chip) και τα γατάκια συντροφιάς και έκθεσης θα είναι στειρωμένα. Όλα τα γατάκια μας υιοθετούνται με συμβόλαιο, στο οποίο αναφέρονται με σαφήνεια οι λεπτομέρειες της υιοθεσίας.

Γατάκια συντροφιάς
Γατάκια που θα κάνουν τη ζωή του νέου τους ιδιοκτήτη χαρούμενη. Δε μπορούν να συμμετέχουν σε πρόγραμμα εκτροφής ή σε εκθέσεις μορφολογίας, και είναι στειρωμένα. Καλός χαρακτήρας και ιδιοσυγκρασία.

Στειρωμένα γατάκια έκθεσης
Γατάκια που μπορούν να συμμετέχουν σε εκθέσεις μορφολογίας σαν χόμπυ. Δε μπορούν να συμμετέχουν σε πρόγραμμα εκτροφής και είναι στειρωμένα. Η μορφολογία και ο χρωματισμός είναι άψογα ή σχεδόν άψογα για εκθέσεις, αλλά όχι για εκτροφή. Καλός χαρακτήρας και ιδιοσυγκρασία.

Γατάκια εκτροφής
Γατάκια που μπορούν να συμμετέχουν σε πρόγραμμα εκτροφής και να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά της φυλής ώστε να γίνει περισσότερο γνωστή και αγαπητή στον κόσμο. Τα χαρακτηριστικά τους είναι κατάλληλα για εκτροφή, αλλά όχι για εκθέσεις μορφολογίας. Η μορφολογία και ο χρωματισμός είναι άψογα, ή σχεδόν άψογα. Καλός χαρακτήρας και ιδιοσυγκρασία.

Γατάκια εκτροφής/έκθεσης
Γατάκια κατάλληλα και για εκτροφή και για συμμετοχή σε εκθέσεις μορφολογίας. Τα χαρακτηριστικά τους είναι κατάλληλα για εκτροφή και για εκθέσεις. Ο χρωματισμός τους είναι άψογος, ή σχεδόν άψογος. Εξαιρετικός σωματότυπος, μέγεθος και χαρακτήρας.

Παράδοση
Τα γατάκια μπορούν να παραδοθούν κατ΄ οίκον μόνο σε μια εύλογη απόσταση από την πόλη του Βόλου, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να γίνετε η παραλαβή από την έδρα μας.